Tanken bag nameless knitwear

Jeg hedder Celine Emilie Ohlsson, og jeg er 26 år gammel. Jeg er gift med min dejlige mand, som jeg har 2 børn fra hhv. 2016 og 2018 sammen med. Når jeg ikke er på barsel er jeg ved at blive læge - med 1,5 år tilbage for at være helt præcis.

portræt.jpg

Celine Emilie Ohlsson - CEO

Hvad strik angår, så kan jeg ikke huske, hvornår jeg lærte at strikke. Det har været omtrent midt i folkeskoletiden. Min mor er min strikkeguru. Hun har lært mig at strikke - og at være grundig!!! Jeg husker tydeligt alle de gange jeg havde lavet et produkt, som jeg ville fremvise. Et eller andet sted vidste jeg jo godt, at der var en fejl lige der i starten, men jeg var for doven til at pille det hele op. Jeg tænkte altid: “Det opdager hun aldrig!“. Og hver evig eneste gang var responsen: “Ja det er fint, men du har da lavet en fejl lige der“… Sådan lærte jeg at grundighed betaler sig. Efter at have pillet forfærdelig meget strikarbejde op, fandt jeg ud af, at det jo faktisk var hurtigere at pille det op med det samme end at strikke færdig for derefter at pille op alligevel!

Jeg lærte også at læse og følge opskrifter, for hver eneste gang jeg brokkede mig og bad min mor om at sætte sig ind i opskriften var svaret: “Celine… Det er egentlig ganske simpelt. ALLE kan følge en opskrift. Man skal bare gøre lige præcis det, der står i den.“ Så efter brok og bitterhed måtte jeg jo for 117. gang læse de skrevne ord igen og prøve forfra. Det lykkedes jo næsten altid til sidst. I dag findes der youtube og alle mulige tutorials online, hvilket gør processen lidt mindre vanskelig.

Jeg er min mor evigt taknemmelig for at have lært mig alt dette. Hun har desværre fået gigt i håndleddene og kan ikke længere strikke… Så nu strikker jeg lidt for os begge to. Jeg ved dog, at hvis jeg skal strikke noget til hende, så skal det være fejlfrit, for ellers bliver det kommenteret! Haha.

Efter at have stiftet bekendtskab med strikkeverdenen på Instagram henover sommeren 2018 blev jeg mere og mere lun på at lave opskrifter som andre også ville kunne få glæde af. Og nu står jeg her i dag med hjemmeside og en pæn sjat opskrifter. Jeg glæder mig til at kunne dele endnu flere med jer. Tak for jer og jeres opmærksomhed!