cover.jpg

Jeg hedder Celine og er kvinden bag Nameless Knitwear.

Jeg er 27 år gammel, gift, har 2 børn og læser til dagligt medicin. Jeg har altid været kreativ og foruden strikning kaster jeg mig også gerne over et tomt lærred og masser af oliemaling. Strikning er noget jeg har beskæftiget mig med siden jeg var ganske lille. Jeg lærte kunsten af min mor, som altid har været min bedste og eneste læremester.

I sensommeren 2018 gik det op for mig, at man kan fremvise sine strikdesigns på instagram. Det blev jeg hurtigt fanget af, og der gik ganske få uger før jeg skalerede min første opskrift (strik no. 1). Jeg fandt hurtigt ud af, at det var ganske svært (for ikke at sige noget nær umuligt) at finde et pænt, fornuftigt og ubrugt navn til sine designs… Og da opstod hele ideen til “Nameless Knitwear” med designs i nummerorden.

Jeg holder meget af at strikke og ønsker at sprede glæden ved strik ved at dele mine designs med jer. Jeg vil gerne vise, at man kan strikke stort set alt og at det kun er fantasien, der sætter grænser. Nogle gange bliver man også hæmmet af materialer og begrænset teknik - da må man tænke alternativt og lære nyt…

God strikkekarma herfra!